Kate Upton pahastui kansikuvasta: ”Minua kohdeltiin kuin lelua”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kurvikaunotar Kate Upton toteutti vastikään monien miesfaniensa unelman oleilemalla yläosattomissa Havaijin lomallaan. Mallineidon paljaat rinnat ikuistettiin seksikkäisiin paparazzikuviin, jotka päätyivät moniin lehtiin.

21-vuotias kaunotar nousi kuuluisuuteen vuonna 2012 poseerattuaan bikineissä Sports Illustrated -lehden kannessa. Haluttuun kansikuvaan päässyt Upton on sittemmin ollut erittäin kovassa nosteessa mallimaailmassa. Suursuosio ei kuitenkaan neitokaisen mukaan ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista.

Kaunotar on paljastanut Elle-lehdelle, että hänellä oli paha mieli kansikuvan julkaisemista seuranneen kuukauden ajan. Lehden tuoma julkisuus sai monet miehet pyrkimään neitokaisen juttusille, mutta komistukset eivät kuitenkaan olleet naisen mieleen. Uptonin mukaan jokainen hänen tapaamansa mies oli joko naimisissa tai menossa naimisiin, ja häntä kohdeltiin kuin jonkinlaista polttarilahjaa.

– En ole lelu, olen ihminen. En ole täällä käyttämistä varten. Olen aikuinen nainen, ja sinun pitää setviä p**kasi, Kate Upton lataa lehdessä.

Kate Uptonilla on kuitenkin vaikeuksista huolimatta pyyhkinyt miesten saralla melko kiitettävästi. Kaunottaren on aiemmin kerrottu kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.