Magdalena Frackowiak mallimaailman huipulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpiin nouseviin tähtiin lukeutuu tällä hetkellä Magdalena Frackowiak, joka on puolalaissyntyinen kaunotar. Hän on tehnyt kansainvälistä uraa jo seitsemän vuoden ajan, ja pian neitokaisen odotetaan tekevän läpimurtonsa.

Nykyisin New Yorkissa asuva Magdalena Frackowiak on parhaillaan Karibialla sijaitsevalla St. Barthsin saarella kuvaamassa Victoria’s Secretin uusia bikinikuvia.

28-vuotias puolalainen Magdalena Frackowiak on supermalli, joka aloitti kansainvälisen uransa vuonna 2006. Tammikuussa 2013 hän nousi sijalle 23. Models.com-verkkojulkaisun Top 50 Models -listalla. Magdalena päätyi aikoinaan malliuralle 16-vuotiaana, kun hänen äitinsä lähetti tyttären valokuvia mallikilpailuun. Frackowiak voitti kisan ja sai mallisopimuksen. Nykyisin hän toimii esimerkiksi Victoria’s Secretin mallina.