Oksettavan herkullinen proteiinipatukka: ”Todellista superfoodia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaa uhkaava ruokapula on ikävä tosiasia, ja parhaillaan tiedemiehet ympäri maailmaa yrittävät keksiä keinoja asian ratkaisemiseksi. Kerroimme eilen matofarmista, jonka kuka tahansa voi käynnistää kotonaan. Hyönteisistä odotetaan ihmiskunnalle merkittävää proteiinilähdettä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Exo Foods on lanseerannut oksettavan herkun, joka samaan aikaan etoo varmasti monia, mutta myös maistuu hyvältä. Kyseessä on eräänlainen proteiinimassa, joka sisältää kuusi prosenttia murskattuja hyönteisiä. Exo Foods kasvattaa hyönteisensä omalla farmillaan New Yorkin pohjoispuolella. Tuotteen valmistuksessa hyönteiset jäädytetään, murskataan ja sekoitetaan jauhoon.

– Hyönteiset ovat erittäin hyvä ja kestävä ravinnon lähde. Niiden käyttäminen on ympäristöystävällistä ja ekologista sekä ravintoarvoiltaan erinomaista. Hyönteiset ovat todellista superfoodia, Exo Foodsin johtaja Gabi Lewis kertoi Splash Newsille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash