Petri Nygård suorasukaisena: ”Lähekkö panee?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suorapuheisin artisti Petri Nygård on tänään julkaissyt kaksi uutta kappaletta. Nygård hemmottelee fanejaan kahdella uudella biisillä sekä videolla. Kappaleisiin Lähekkö panee? ja Trollaan on tehty videot, jotka julkaistiin samanaikaisesti biisien kanssa.

Petrin omien sanojen mukaan luvassa on tuplaherkkua.

– AIETTÄ!! NYTO TULOSSA HULLUA SETTIII. TIÄXÄÄ DOUBLE TROUBLE KÄSITÄXÄÄ KAXINKERTANE TUPLA. SEO A-PUOLI JA B-PUOLI YMMÄRÄXÄÄ.,. EMMÄÄTIÄ TAASKO MÄÄ TEEN JOTAI EKANA MITÄ KUKAA EIO TEHNY JASITTE KATTELEN KUN MUUT TEKEE SITTE PERÄSSÄ??? PANOXET KOVENEE., NOEISIINÄMITÄÄ MÄÄ HALUUN VAA ANTAA ENEMMÄ JA TEHÄ ENEMMÄ,. ELI SIIS KOHTA ISKEE SALAMA KAX KERTAA SAMAAN PAIKKAAN SAMANA PÄIVÄNÄ!!! LÄHEXÄÄ PANEE VAI TROLLAAN??? MÄÄ OON JAKOMIELITAUTINEN MÄÄ LÄHEN TEKEE MOLEMPIA SAMAAN AIKAAN, Petri intoilee.

Lokakuussa julkaistavalta albumilta on aiemmin julkaistu kaksi sinkkua 3 Asiaa ja Lömällä. Petri Nygård on tänä vuonna ehtinyt musiikin teon ja ahkeran keikkailun ohella puuhata ruokapuolellakin. Onko sulla pokkaa?!! -chilikastikkeet on kehitetty yhdessä tamperelaisen Poppamies Oy:n kanssa ja syksyn tullen kaupoista löytyy myös Petri Nygårdin Jätesäkki -makeisia.