Tara Reid avautui haiseksistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut näyttelijätär Tara Reid nousee nykyään uutisiin lähinnä silikonirintojensa ja viinanhuuruisen elämäntyylin vuoksi. Tähti tuli aikoinaan kuuluisuuteen American Pie -elokuvien myötä, mutta sittemmin hänet on totuttu näkemään lähinnä realitysarjoissa ja pienen budjetin kauhuelokuvissa.

Tara Reid tähdittää tuoretta Sharknado -nimistä b-elokuvaa, joka kertoo tornadon mukana maalle saapuvista, ihmisiä lennosta popsivista haikaloista. Näyttelijätär on roolin kunniaksi vieraillut Discovery Channel -kanavan haita käsittelevässä erikoisohjelmassa. Uran tähtihetkensä jo nähnyt näyttelijätär innostui avautumaan muun muassa haitietämyksestään ja haiseksistä.

– En halunnut kuulostaa typerältä tässä ohjelmassa, joten etsin etukäteen tietoa haista. Luin valashaista, ja luulin sen tarkoittavan että valaat ja hait harrastavat seksiä. Mietin, miten valas ja hai harrastavat seksiä?, Tara Reid pohti.

– Sitten tajusin valaiden olevan nisäkkäitä ja haiden olevan eläimiä, joten niillä ole mitään yhteistä. Eli delfiinit harrastavat seksiä, mutta hait eivät. Ihmettelin, miksi se on niin? näyttelijätär jatkoi.

– Mutta ero on siinä, että valashai on valtamerten suurin hailaji – ja aika pelottava – ja lisäksi on valkohai, joka on myös pelottava. On olemassa 400 erilaista hailajia. Valashai on kuitenkin kiinnostava, koska se ei ole niin ilkeä, Reid intoutui filosofoimaan.

Valashai ei tietenkään ole valaan ja hain risteytys, vaan suurikokoinen hailaji. Tara Reid osoitti kuitenkin oppineensa jotain haista, sillä valashait eivät tosiaankaan ole erityisen ”ilkeitä”, vaan ihmiselle vaarattomia kaloja, jotka käyttävät ravinnokseen planktonia.