Monacon prinsessa on upea kaunotar – kuvattiin suihkuttelemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monacon hallitsijaperheen naispuoliset jäsenet ovat tunnettuja kauneudestaan ja miespuoliset taas rajusta juhlimisestaan. Prinsessa Charlotte Casiraghi ei ole kuitenkaan ryvettänyt nimeään kohuotsikoissa.

Eilen Charlotte Casiraghi kuvattiin lomailemassa Italian Caprilla yhdessä poikaystävänsä, ranskalaisen näyttelijä Gad Elmalehin kanssa.

25-vuotias Prinsessa Charlotte Marie Pomeline Casiraghi on yksi kotimaansa tyylikkäimmistä edustajista, ja hän on saanut vahvan jalansijan mallimarkkinoille. Prinsessa Carolinen tytär ja Prinsessa Gracen tyttärentytär kiinnitettiin taannoin Guccin mainoskasvoksi. Hänen titteleitään ovat muun muassa Hannoverin Prinsessa ja Monacon Prinsessa. Kaunottaren isoisä oli ruhtinas Rainier ja isoäiti Prinsessa Grace.