David Beckhamista elokuvatähti – valkokankaalle rikollisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapalloilija David Beckham päätti äskettäin jättää menestyneen urheilijauransa. Kerroimme myös, kuinka vuosien varrella muun muassa vaatemerkkien mainoskasvonakin nähty David päätti ryhtyä televisiojuontajaksi lastenohjelmaan.

Nyt komistukselle on tarjottu elokuvaroolia, ja hänen tulee esittää Matthew Vaughnin ohjaamassa elokuvassa pahaa poikaa. Kyseessä on The Sunin mukaan ainutkertainen roolisuoristus, sillä David Beckham ei tahdo näyttelemisestä kokopäiväistä uraa. Davidin vaimo Victoria on kuitenkin unelmoinut näkevänsä miehensä joskus vielä James Bondina valkokankailla.

Komistus sopi hiljattain, että hän tähdittää Sky Sports -kanavalla esitettävää Game Changers -lastenohjelmaa. Ohjelman pyrkimyksenä on saada lapset innostumaan urheilusta. Ohjelmaa juontaa niin ikään urheilijana uransa tehnyt Darren Campbell ja Di Dougherty.