Historian surkein taekwondo-esitys? Surkuhupaisa yritys videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monessa urheilulajissa tekniikoita opetellaan tekemisen lisäksi muiden suorituksia seuraamalla. Omia vetoja saatetaan katsoa myös nauhalta. Nyt eräät nuoret taekwondon harrastajat ovat nähneet todella hämmentävän demonstraation opettajaltaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Skottimies yrittää rikkoa laudanpätkää YouTubeen ladatulla videolla. Miehellä on yleisönä lauma hänen opettamiaan nuoria taekwondon harrastajia. Kaikki ei kuitenkaan suju aivan odotetusti, sillä miehellä on suuria ongelmia saada puunpätkä halkeamaan.

Mies iskee lautaa 11 kertaa, ja osumista vain yksi saa aikaan toivotun efektin. Epäonninen opettaja onnistuu kuitenkin potkaisemaan laudan rikki juuri siihen suuntaan, jossa katselevat oppilaat seisovat. Laudanpalanen lentää suoraan pikkutyttöä päähän, ja hän alkaa itkemään.