Ihmiselämä tiivistettiin 150 elokuvakohtaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiselämää on yritetty selittää monilla tavoilla. Historian mukaan olemme polveutuneet apinoista ja pääasiallisin tehtävämme on elämästä selviytyminen ja suvun jatkaminen. Toinen tarina kertoo haikaran tuovan meidät ja viikatemiehen vievän pois.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mutta miltä ihmiselämä näyttää elokuvakohtauksilla kerrottuna? Moni lähellä kuolemaan käynyt on nähnyt elämän kirjaimellisesti vilisevän silmissä. Jotkut ovat jopa kertoneet nähneensä elämänsä ikään kuin pikakelattuna elokuvana, jossa on toistettu oman historian merkittävimmät kohtaukset nopeasti läpi yhtenäisenä kuvavirtana.

YouTubessa on julkaistu kolme minuuttia kestävä videokooste, johon on kuvattu kokonainen ihmiselämä aina syntymästä lapsuuteen, lapsuudesta teini-ikään ja siitä lopulta aikuisiän, rakastumisen, lasten saannin ja vanhentumisen kautta kuolemaan ja tuonpuoleiseen. Apuna videolla on käytetty 150 legendaarista elokuvaa ja lopputulos on hyvin vaikuttava.