Kelly Osbourne: ”Äiti lähetti minut pehmustettuun selliin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osbournen rokkiperheessä on koettu viime vuosina jos jonkinmoista kohua. Isä Ozzy Osbournen päihdepaljastuksien jälkeen on jälleen positiivisten uutisten vuoro, kun Kelly Osbourne julkisti kihlauksensa. Kellyn pitkäaikainen poikaystävä Matthew Mosshart kosi häntä pariskunnan Karibian lomalla.

Erinäisten ongelmien kanssa painiskellut Kelly Osbourne on nyt avannut Cosmopolitan-lehdelle sanallista arkkua menneisyydestään. Hän kertoo viettäneensä aikaa päihdevieroituksessa seitsemän kertaa ja olleensa hoidossa kahdessa psykiatrisessa sairaalassa. Kellyn mukaan hoito toimii vain, jos ihminen haluaa todella muuttua.

– Äitini jopa lähetti minut kerran pehmustettuun selliin pelotellakseen minua. Minä vain istuin siellä kuin kakara, kunnes hän totesi: ”Tämä ei ainakaan toimi”, Kelly paljastaa.

– Olen kuitenkin oppinut, että mikään määrä terapiaa tai lääkitystä ei auta, mikäli et halua niiden auttavan. Et voi olla hyvä ihminen, ennen kuin haluat olla, Kelly Osbourne jatkaa.

Kelly ja Matthew Mosshart tapasivat toisensa vuonna 2011 supermalli Kate Mossiin ja rokkari Jamie Hincen häissä. Julkkiskokki Matthew kertoi Hello!-lehdelle tienneensä jo alussa Kellyn olevan hänelle ”se oikea”. Osbourne ylistää Mosshartin uhrausta, sillä mies muutti hänen takiaan New Yorkista Los Angelesiin ja jätti tutut ympyränsä uuden rakkauden takia.