Ryan Gosling ja Zac Efron Star Wars -elokuvaan?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viihdemaailma koki alkuvuodesta yllätyksen, kun Walt Disney -yhtiön uutisoitiin ostaneen Star Wars -saagan oikeudet. Yhtiö tekee elokuvasarjaan kolme uutta osaa, joista ensimmäinen saa ensi-iltansa näillä näkymin vuonna 2015. Ohjaajana toimii Lost-sarjan luoja J.J. Abrams.

Uusissa elokuvissa tullaan näkemään myös alkuperäisistä Star Wars -elokuvista tutut Mark Hamill, Carrie Fisher ja Harrison Ford, jotka palaavat Luke Skywalkerin, prinsessa Leian ja Han Solon rooleihin. Nyt Latino Review -sivusto kertoo, että saagan ensimmäisessä elokuvassa saatetaan nähdä myös näyttelijäkomistukset Ryan Gosling ja Zac Efron. Sivuston mukaan Gosling esittäisi elokuvassa Luke Skywalkerin poikaa.

High School Musical -elokuvista maailmanmaineeseen nousseen Zac Efronin hahmosta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Komistusten fanien pettymykseksi kummankaan näyttelijän liittymistä elokuvan näyttelijäkastiin ei ole vielä virallisesti vahvistettu. New York Daily News -lehden saamien tietojen mukaan Ryan Goslingin edustaja on kiistänyt näyttelijän olevan mukana tulevassa Star Wars -projektissa, mutta tämä ei silti ole saanut huhupuheita kuolemaan.