Tee-se-itse: Kotitekoinen putput-moottorivene – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisio on pullollaan erilaisia sisustusvinkkejä, rakennusohjeita ja askarteluneuvoja jakavia lifestyle-ohjelmia. Toisinaan ohjeiden toteuttamiseen tarvitsee mittavan työkaluarsenaalin, uskomattomat kädentaidot ja vanhan mummonmökin jostain maalta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs YouTube-käyttäjä esittelee oman keksintönsä. DaveHax askartelee nyt yksinkertaisen veneen vesileikkeihin tyhjästä mehupurkista, sinitarrasta, kahdesta pillistä ja tyhjästä Coca-Cola -tölkistä.

Mies näyttää videolla, kuinka yksinkertaisesti voi rakentaa vettä pitkin putputtelevan ja itsekseen liikkuvan veneen. Ohjeet ovat erittäin yksityiskohtaiset, jotta jokainen kodin pikkuinsinöörikin pääsee testaamaan kädentaitojaan videon opastuksella.