Justin Bieberin yksityiset alastonkuvat vuotivat julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa kyseenalaisten tempausten johdosta. Hänen edesottamuksiaan on kauhuissaan kommentoinut muun muassa musiikkimaailmaa vuosikausia miehensä vierellä kolunnut Sharon Osbourne. Nyt hänen vanhat alastonkuvansa ovat vuotaneet julkisuuteen.

Poptähti teki Kiitospäivänä vuonna 2012 nakupilan isoäidilleen Torontossa, Kanadassa. Nyt amerikkalainen viihdelehti TMZ on saanut kuvat haltuunsa. Otoksissa Justin Bieber nähdään poseeraamassa alastomana isoäitinsä edessä, mutta kuitenkin kitara intiimialueidensa peittona.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Julkaisun mukaan Bieber nukkui Kiitospäivän aamuna pitkään ja esiintyi sen jälkeen alastomana. Paikalla olleet sukulaiset ja ystävät nauroivat esitykselle, mutta isoäiti pyysi poptähteä palaamaan huoneeseen ja pukemaan vaatteet ylle.