Lady Gaga biletti homoklubilla rintaliivisillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille ja samalla hänen ympärillä kohistaan yhä enemmän naisen menneisyydestä. Poptähti ei näytä huhuista välittävän, sillä hän on ryhtynyt jälleen käymään julkkisbileissä ja klubeilla.

Lady Gaga tekee paluun esiintymislavoille 25. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa. Eilen hänet kuvattiin juhlimassa Hollywoodissa sijaitsevalla The Abbey -homoklubilla tavallista kevyemmässä asussa.

Hän oli nimittäin jättänyt paidan pukematta, eli juhli ystäviensä kanssa rintaliivit yllään. Muut juhlijat saivat ikuistettua poptähden asuineen myös valokuviin. Paikalla olleiden mukaan klubilla soitettiin myös yksi kappale Lady Gagan uudelta levyltä.

Lady Gaga joutui äskettän kiusaamisväitteiden kohteeksi. Artistin kerrotaan elävän kaksoiselämäänsä siten, että hänen oikea persoonallisuus on unohtunut ja hän elää vain maailmanmaineessa olevan pop-persoonan, eli Lady Gagan, elämää. Jopa hänen äitinsä kutsuu häntä Gagaksi eikä naisen oikealla nimellä, joka on Stefani Germanotta.