Kymmenet moottoripyöräkerholaiset yllättivät syöpäsairaan pikkupojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aivosyövän kanssa taisteleva Gage Driskell toivoi 11-vuotissyntymäpäivälahjaksi moottoripyöräajelua. Yllätys olikin melkoinen, kun paikalle saapui kymmeniä moottoripyöräilijöitä ajeluttamaan poikaa suuressa letkassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kovaäänisten ja komeiden moottoripyöriensä päällä ajelleet miehet ja naiset saapuivat osoittamaan kunniaa 11-vuotiaalle Gagelle. Poika sanoi, että kyseessä oli hänen elämänsä paras syntymäpäivä. Kaiken takana oli Dwight Murphy -niminen mies, joka keräsi mahtavan joukon kasaan pojan unelman toteuttaakseen.

Lisäksi Gage sai oman nahkaliivinsä, johon kaikki ajotapahtumaan osallistuneet moottoripyöräilijät olivat laittaneet nimensä. Gage on parhaillaan Denverissä saamassa lisähoitoa syöpänsä hoitoon, KTVB-televisiokanava raportoi.