Amerikkalaispariskunnan uskomaton tuuri – perheessä on 12 poikaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni pelkästään tyttöjä tai poikia saanut pariskunta on varmasti välillä toivonut myös hieman vaihtelua samaa sukupuolta olevien lastensa keskuuteen. Nyt otsikoissa hämmästyttää eräs amerikkalaisperhe, joka on juuri saanut 12. lapsensa. Perheen kaikki lapset ovat poikia.

Jay ja Kateri Schwandt eivät yllättyneet kuultuaan tuoreimman lapsensa olevan myös poika. Pariskunnalla on vastasyntyneen Tucker-pojan lisäksi 11 muuta poikaa. Vanhin heistä on 21-vuotias Tyler, Telegraph-lehti uutisoi.

Bostonilaisen Brigham and Women’s Hospital -sairaalan lääkäri Bob Barbieri on hämmästynyt poikien määrästä. Lääkärin mukaan kyseessä on jonkinlainen geneettinen ominaisuus, jota ei vielä ymmärretä kunnolla. Kateri ja Jay Schwandt ovat hartaita katolilaisia, jotka eivät uskontonsa johdosta käytä ehkäisyä. Myös Katerin sisko Kate on hämmästyttänyt lääkäreitä synnyttämällä kymmenen poikaa.

– Katsoin aviomiestäni ja me vaihdoimme tietävän hymyn. Kun he sanoivat että se on poika, ajattelin että ok, tämä ei ole ongelma. Pystyn tähän. Tiedämme mitä teemme, Kateri Schwandt kertoo nuorimmaisensa syntymästä AP-uutistoimistolle.