Shaylla teinigaalan näyttävin kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kandalainen näyttelijäkaunotar ja malli Shay Mitchell on vielä monille suomalaisille tuiki tuntematon nouseva tähti. Hänet tunnetaan nykyisin parhaiten Valehtelevat viettelijät -televisiosarjasta, jossa hän on näyttellyt Emily Fieldsin roolihahmoa.

Eilen Shay Mitchell osallistui monien muiden julkkistähtien tavoin Teen Choice 2013 -gaalailtaan Los Angelesin Universal Cityssä. Neitokaisen kaula-aukko oli yksi illan rohkeimmista ja myös kuvatuimmista.

26-vuotias Shay Mitchell on kanadalainen näyttelijä-malli, joka teki läpimurtonsa ABC Family -televisiokanavan sarjassa Valehtelevat viettelijät. Filippiiniläis-skotlantilaisen perheen tytär aloitti näyttelemisen jo lapsena, mutta hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli vilahdus vuonna 2009 nähdyssä Degrassi-televisiosarjan jaksossa.