Jontte Valosaari yhdisti laulajan ja palomiehen työt: ”Haluan auttaa ihmisiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen poptähti Jontte Valosaari nousi viime vuoden lopussa tähdeksi, kun hänen Jos mä oisin sun mies -kappaleensa valloitti radioaaltoja. Stara tapasi 33-vuotiaan suosikkiartistin, joka työskentelee edelleen päivätyönään palomiehenä.

– Reilut yksitoista vuotta olen tehnyt niitä hommia. Käyn edelleen töissä keikkailun lomassa. Tänäänkin ajan keikan jälkeen takaisin himaan ja menen aamukahdeksaan pelastuslaitokselle töihin. Pääsen lauantaiaamuna töistä ja lähden ajamaan Sastamalaan keikalle, Jontte kertoi Staralle.

– Olen saanut aika hyvin yhdistettyä laulajaduunin ja palomiehen työn, ettei ole tarvinnut alkaa säätämään mitään. Hyvä niin, koska tykkään sen verran paljon molemmista, etten haluaisi luopua kummastakaan. Pelastuslaitoshomma on ollut mulle aina selkeä.

– Tiesin jo snadina poikana, että haluan auttaa ihmisiä. Saadaan hyvää tehtyä ja pelastetaan ihmishenkiä. Se on tosi palkitsevaa omassa pääkopassa. Laulaminen on vähintään yhtä siistiä. On ollut tosi mageeta tehdä keikkoja. Ei osaa kuin hymyillä!