Kim Kardashiania pidetään vankina omassa kodissaan?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Tyttären saapuminen on mullistanut pariskunnan elämän ja julkisuudenkipeä Kim on malttanut olla kotona vastasyntyneensä kanssa.

Nyt tuoreimmat raportit kertovat, että tämä ei ehkä ole täysin hänen oma valintansa. In Touch -lehden lähteiden mukaan Kanye kontrolloi kaikkea mitä realitykaunotar tekee. Kimin kuvaillaan olevan ”hullun vankina”.

– Hän tietää että pieninkin asia voi saada hänet suuttumaan… Hän yrittää olla käymättä Kanyen hermoille… Hän tekee parhaansa pitääkseen hänet onnellisena, lähde selittää Kimin tilanteesta.

Lähteen mukaan rap-artisti ei anna julkkisneitokaisen poistua Kris Jennerin talosta, jossa pariskunta on viettänyt pienokaisensa ensimmäiset kuukaudet. Muusikkomiehen kerrotaan myös palkanneen runsaasti lisää turvamiehiä vahtimaan Kimin jokaista liikettä. Kanye päättää kaikesta neitokaisen elämässä aina hänen kirjoittamiaan twiittejä ja käyttämiään vaatteita myöten.