Mitä Lady Gagan kasvoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille, ja eilen hän julkaisi uuden singlensä ennen aikojaan. Samalla hän suuntasi tapaamaan fanejaan Hollywoodissa sijaitsevalle Chateau Marmont -hotellille, jossa faneja odotti erikoinen näky.

Lady Gaga ilmestyi nimittäin paikalle kasvot sateenkaaren väreihin maalattuna. Kyseessä oli todennäköisesti meikkausmokan sijaan suunniteltu tempaus, jonka lopputuloksesta voidaan tosin olla varmasti montaa mieltä.

Lady Gaga joutui äskettän kiusaamisväitteiden kohteeksi. Artistin kerrotaan elävän kaksoiselämäänsä siten, että hänen oikea persoonallisuus on unohtunut ja hän elää vain maailmanmaineessa olevan pop-persoonan, eli Lady Gagan, elämää. Jopa hänen äitinsä kutsuu häntä Gagaksi eikä naisen oikealla nimellä, joka on Stefani Germanotta. Lisäksi hänen väitetään kiusaavan omaa henkilökuntaansa.