Matkahakukone momondo ja Stara yhteistyöhön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkahakukone momondo ja viihdejätti Stara ovat aloittaneet yhteistyön. Suomen suurimpiin verkkomedioihin kuuluva Stara on tarjonnut käyttäjilleen matkailuaiheista sisältöä vuodesta 2011 ja taannoin sivusto laajensi palvelutarjontaansa myös lentohakuihin.

staralennot

Viihdesivusto Stara on yli miljoonalla kuukausittaisella kävijällään Suomen suurin yksityinen viihdejulkaisu verkossa. Matkahakukone momondo on johtavia matkailuun keskittyneitä hintavertailusivustoja Suomessa.

– Uusi lentohaku täydentää hienosti verkkopalveluamme. Olemme jo pitkään tarjonneet matkailuaiheisia uutisia sekä artikkeleita sivustollamme. Nyt käyttäjämme voivat matkainspiraation iskiessä siirtyä helposti ja nopeasti etsimään sopivia lentoja. Matkahakukone momondon tehokas ja mukautuva teknologia varmistaa käyttäjillemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen, kertoo Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck.

Staran tehokas lentohaku löytyy osoitteesta www.stara.fi/lennot/ ja se on toteutettu hyödyntäen momondon teknologiaa. Palvelu vertailee yhdellä haulla lentojen hintoja sadoista eri lähteistä, jotta käyttäjä löytäisi mahdollisimman helposti sopivimmat lennot parhaaseen hintaan. Palvelun käyttäminen on kuluttajile täysin ilmaista, Stara tai momondo eivät kerää käyttäjiltä minkäänlaisia välityspalkkioita tai komissioita lentohaun käytöstä.

– Lentojen hintavertailu sopii lisäpalveluksi monenlaisiin verkkojulkaisuihin, mutta useimmille yrityksille ei ole taloudellisesti järkevää lähteä toteuttamaan ja ylläpitämään omaa lentohakua. Tällaisia sivustoja varten olemme kehittäneet White Label -ohjelmamme. Stara on laadukas ja aktiivinen verkkojulkaisu, juuri sellainen yhteistyökumppani joita me etsimme, kertoo Aku Lehtonen, momondon Suomen maajohtaja.