Poika käänsi pikkuveljensä huonetta 90 astetta – tässä uskomaton tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime vuonna Tobias Mathijsen -nimisen hollantilaismiehen pilavideosta tuli välitön nettihitti. Tobiaksen pikkuveli oli käynyt pelleilemässä isoveljensä Facebookin kanssa, joten Tobias kosti muuttamalla pikkuveljensä makuuhuoneen pikkutytön huoneeksi tämän ollessa lomalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pahaa-aavistamaton pikkuveli lähti lomalle myös tänä kesänä. Aiemman huomioon ottaen ei olisi ehkä kannattanut, sillä Tobias päätti jälleen muokata veljensä huonetta. Vaikka veli ei ole tällä kertaa varsinaisesti tehnyt mitään ansaitakseen huiman pilan, ei isoveli voi vastustaa kiusausta. Tempaus on nimetty osuvasti 90 Degrees Room Prankiksi.

Hollantilaismies nimittäin kääntää veljensä huonetta 90 astetta kiinnittämällä kaikki huonekalut seinälle. Huolella tehty pila näyttää valmiina uskomattomalta. Lomalta palaava veli on kuitenkin pilasta tehdyllä YouTube-videolla jopa masentuneen näköinen huomatessaan huoneensa uuden, yllättävän ilmeen.

– En tehnyt mitään pahaa tällä kertaa. En ymmärrä miksi ansaitsen tällaista, veli ihmettelee uudennäköisessä huoneessaan.