Simon Cowellilta lapsensa äidille 11,6 miljoonan kartano – ja 3,5 miljoonan elatusmaksut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme hiljattain, kuinka 53-vuotias Simon Cowell on saattanut ystävänsä ex-vaimon Lauren Silvermanin raskaaksi. Simon on kertonut jättäneensä Laurenin kuusi viikkoa ennen raskauden julkistamista. Hänet on määrätty maksamaan äidille vuosittain 3,5 miljoonaa euroa elatusmaksuja kunnes lapsi täyttää 21.

Simon on kuitenkin kertonut haluavansa hoitaa suhdesopan kuntoon tyylillä ilman, että ihmisten tunteita satutettaisiin. Nyt Simon Cowell on Daily Mirror -lehden mukaan lahjoittamassa Lauren Silvermanille luksuskartanon Beverly Hillsissä. Aikaisemmin medaimogulille itselleen kuuluneen kartanon kerrotaan olevan noin 11,6 miljoonan euron arvoinen.

53-vuotiaan Simon Cowellin oma tila sijaitsee kartanon lähettyvillä. Hänen kerrotaan haluavan pitää lyhyt välimatka Laureniin ja olla mukana lapsen kasvatuksessa. Laurenin uuden kodin kerrotaan olevan noin 675 neliömetrin kokoinen. Merinäköalat tarjoava kartano pitää sisällään muun muassa uima-altaan, neljä makuuhuonetta ja kotiteatterin.

Simon Cowell on aikaisemminkin kunnostautunut lahjoittamalla kalliita taloja ex-puolisoilleen, kuten Mezghan Hussianylle. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Kymmenennellä viikolla raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.