Taylor Swiftin uimapukukuva verkkoon – tältä näyttää retro-uikkareissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Taylor Swift on noussut yhdeksi tämän hetken kuumimmista nimistä pop-maailmassa niin musiikkinsa, kuin usein vaihtuvien romanssin kohteidensa ansiosta. Vaaleaverikkö tunnetaan myös useita muita pinnalla olevia poptähtiä kiltimmästä tyylistä, mutta myös Taylor nähdään toisinaan rohkeammissa asuvalinnoissa.

Taylor Swift kertoi taannoin Rolling Stone -lehdelle viettävänsä paljon aikaa ystävättäriensä kanssa Rhode Islandin osavaltiossa. Nyt tähti on jakanut Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa parhaan ystävänsä Abigailin kanssa uimapuvussa.

Twitter-kuva jää vielä melko kauas Rihanna kaltaisten tähtien harrastamasta vilauttelusta, mutta Swiftin retrohenkinen uimapuku edustaa jo hieman tähden perinteistä imagoa rohkeampaa tyyliä. Toisessa kuvassa Taylor poseeraa Selena Gomezin kanssa.

Viikonloppuna Taylor Swift oli ravintolassa 18 työntekijänsä sekä ystäviensä Austin Mahonen ja Ed Sheeranin kanssa. Taylor jätti lähtiessään 500 dollarin, eli noin 380 euron tipin. Neitokaisen käytös eroaa esimerkiksi huimasti teinitähti Justin Bieberin seikkailuista, sillä Justin nousi taannoin otsikoihin virtsattuaan ravintolan moppiämpäriin.