Julkkisten Big Brother käynnistyy 3. syyskuuta – voittajalle 25 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilaisella Big Brother -realityformaatilla on Suomessa jo pitkät perinteet, mutta vasta nyt täällä saadaan ruutuihin ohjelmasta ensimmäinen julkkistähtien versio. Julkkiskausi käynnistyy 3. syyskuuta Subilla kaksituntisella lähetyksellä.

Kuusiviikkoisen julkkiskauden voittaja kuittaa palkintoja 25.000 euroa, mutta sen lisäksi talossa kerätään hyväntekeväisyystehtävien myötä rahaa hyväntekeväisyyspottiin. Kullakin asukkaalla on oma hyväntekeväisyyskohteensa ja kauden aikana karttunut yhteinen potti luovutetaan BB-voittajan kohteelle.

Asukkaat paljastuvat Subilla tiistaina 3. syyskuuta kello 21.00 alkavassa suorassa kaksituntisessa lähetyksessä. Keskustelu ja arvuuttelu taloon astelevista julkkiksista on käynyt kuumana. Varmaa on, että talossa nähdään värikkäitä ja eri-ikäisiä persoonia. Myös vierailevia julkkiksia on odotettavissa.