Näyttävä vitsi vai uusi meikkitrendi? Lady Gaga ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille, ja alkuviikosta hän julkaisi uuden albuminsa ensimmäisen Applause-singlelohkaisun ennen aikojaan väitetyn nettivuodon takia. Tapausta epäillään kuitenkin julkisuustempuksi.

Parin viime päivän ajan Lady Gaga on ihmetyttänyt kovasti uudella tyylillään. Maanantaina maalit kasvoillaan kuvattu poptähti on sittemmin jatkanut samalla linjalla, ja tällä kertaa hän jatkoi samalla linjalla The Voice -ohjelman kuvauksissa Los Angelesin Burbankissa.

Lady Gaga joutui viime viikolla kiusaamisväitteiden kohteeksi. Artistin kerrotaan elävän kaksoiselämäänsä siten, että hänen oikea persoonallisuus on unohtunut ja hän elää vain maailmanmaineessa olevan pop-persoonan, eli Lady Gagan, elämää. Jopa hänen äitinsä kutsuu häntä Gagaksi eikä naisen oikealla nimellä, joka on Stefani Germanotta. Lisäksi hänen väitetään kiusaavan omaa henkilökuntaansa.