Nabilla Benattia tarjosi silmänruokaa rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uhkea realitykaunotar Nabilla Benattia tunnetaan maailmalla erityisesti Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta. Viime aikoina uhkea Nabilla on ikuistettu useaan otteeseen rannalla pikkubikineissä, ja tuoreet kuvat todistavat neitokaisen olevan seksikäs ilmestys.

Nabilla Benattia näyttäytyi losangelesilaisella rannalla, jossa kuvattiin neitokaisen ranskalaista Hollywood Girls -realitysarjaa. Mustiin bikineihin pukeutuneelle tähdelle oli vähällä käydä kuvauksissa kömpelösti. Nabilla oli nimittäin paljastaa liikaa ihoa bikinitoppinsa alta, mutta onnistui korjaamaan ongelman ennen kuin vahinko ehti tapahtumaan.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -realitysarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden.