Neverland-konemusiikkitapahtuma jyrähtää viikonloppuna Oulussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna 16. – 17. elokuuta Oulussa järjestetään kaksipäiväinen Neverland Festival, joka on keskittynyt pääasiassa elektroniseen tanssimusiikkiin. Esiintymässä nähdään alan kotimaisia ja ulkomaisia tähtiä ja tekninen toteutus hakee vertaistaan.

Viikonlopun aikana lavoilla esiityvät esimerkiksi Showtek, Basto, Otto Knows, TJR, Andy Moor ja Yves V. Ouluhalliin ja sen Messuaukiolle rakennetaan kaksi erittäin lavaa ja The Moon Vault -klubi. Alueen päälava on rakennettu niin, että pääsalin tekniikka rakentuu osittain myös yleisön päälle, joka tuo koko elämyksen lähemmäs juhlijoita.

Audiovisuaalinen tuotanto on Suomen elektronisten musiikkitapahtumien suurin tähän saakka nähdyistä, ja esimerkiksi huipputarkkoja led-näyttöjä on paikalla kymmeniä neliöitä.