Pahin yhdistelmä autonrattiin: Sininen BMW, jossa 35 – 50-vuotias mieskuljettaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotiin pitäisi päästä ja liikenne on pelkkiä törttöjä täynnä. Tuttu tunne? Ratin takana raivoaminen tuo tullessaan torven turhaa tööttäilemistä ja keskisormen näyttelemistä. Ketkä sitten ovat kaikkein kiukkuisempia kuskeja? Uusi tutkimustulos paljastaa totuuden.

Eniten rattinsa takana raivoavat sinisellä BMW-merkkisellä autolla ajavat 35–50-vuotiaat miehet. Näin kertoo 2.837 liikenteenkäyttäjälle hiljattain toteutettu tutkimus. VoucherCodesPro.com-sivuston teettämän kyselyn mukaan eniten liikenteessä kiukkuilevat bemarikuskit, sitten Land Roverin omistajat ja kolmantena Audilla ajavat.

Myös auton värillä tuntuu olevan merkitystä, sillä eniten nyrkkiään liikenteessä heristävät sinisellä autolla ajavat. Toisena listalle nousevat mustan auton omistajat ja kolmantena hopeisella kulkupelillä etenevät. Yleisin ratin takana raivoaminen tapahtuu perjantai-iltapäivänä kello 17.45.

Daily Mailin mukaan naiset räjähtävät ratissa keskimäärin noin kolme kertaa kuukaudessa kun miesten keskiarvo oli seitsemän kertaa kuukaudessa. Rattiraivoon yleensä kuuluvat huutaminen, kiroileminen ja mielenosoituksellinen ajaminen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.