Shakira on tyytyväinen ulkonäköönsä – litteä vatsa ja piukka peppu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu latinolaulajatar Shakira sai taannoin esikoisensa, ja uhosi myöhemmin, että aikoo imettää jälkikasvuaan lukioikään saakka. Neitokainen on myös usein puhunut raskauskilojensa karsimisesta, ja nyt hän kertoo olevansa tyytyväinen vartalonsa ulkonäköön.

Puoli vuotta sitten esikoisensa synnyttänyt Shakira esittelee litteää vatsaansa tuoreessa SELF-lehden kansilehdessä. Nainen kertoi taannoin karistavansa kilojaan zumbaamalla ja imettämällä. Painonpudotusprojektin voidaan katsoa onnistuneen, sillä laulajatar näyttää tismalleen yhtä kuumalta kuin ennen raskauttaan.

shakira14082013

Myös Shakira itse on kertonut olevansa tyytyväinen timmiin ulkonäköönsä, etenkin litteään vatsaansa ja hyvännäköiseen peppuunsa. Samassa lehden numerossa 36-vuotias latino paljastaa, että treeniä oli 4 – 5 kertaa viikossa, jotta hänen tavoitteensa onnistui. Ruokavalio koostui pienistä pitkin päivää nautituista 200 – 250 kilokalorin annoksista.

Shakira paljasti taannoin, että lapsen imettäminen on hänen mielestään elämänsä parasta puuhaa. Hän rakastaa sitä, eikä omien sanojensa mukaan tahtoisi koskaan lopettaa lapsensa rintaruokintaa.