Tara Palmer-Tomkinsonin tekorusketus nolosti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen seurapiirikaunotar Tara Palmer-Tomkinson on kotimaassaan televisiojuontaja, realitytähti, kolumnisti ja malli. Hän on ollut viime vuosina otsikoissa huumeidenkäytön ja sen seurausten vuoksi. Tara kertoi taannoin kokaiinin tuhonneen hänen nenänsä.

Eilen iltapäivällä Tara kuvattiin Lontoossa pysäköimässä autonsa. Näyttävä kaunotar ei ollut kuitenkaan parhaimmillaan, sillä tekorusketuksen leviäminen oli mennyt nolosti pieleen. Taran paidan takaosa oli nimittäin sotkeutunut rusketusaineeseen.

Tara Palmer-Tomkinson on osallistunut erilaisiin realityohjelmiin, kuten suosittuun I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -sarjaan. Hän oli vuonna 1999 arizonalaisella klinikalla vieroitushoidossa kokaiiniriippuvuuden takia. Vuonna 2006 neitokainen kävi läpi 6.000 punnan nenäleikkauksen, jolla yritti korjailla nenänsä sisäänpäin romahtanutta väliseinämää. Tulokset ovat olleet sittemmin nähtävillä viihdelehtien sivuilla.