Tuomas Kauhanen nuoruudestaan: ”Jengi rupesi delaamaan ja joutui vankilaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kotimainen rap-artisti Tuomas Kauhanen on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, mutta vasta tänä kesänä hän on tullut tutuksi suuremmille yleisöille Enkeli-kesähittinsä myötä. Musiikkiuran yhdistäminen niin sanottuihin oikeisiin töihin ei ole aina ollut helppoa.

Tradenomin paperit aikoinaan hankkinut Tuomas kävi levynteon kanssa samanaikaisesti päivätöissä pankissa ja treenasi kuntosalilla.

– Kyllä se pienen burn outin vaati. Mä kävin salilla treeneissä ja pankissa töissä. Hoidin juttuja kassapalvelusta asuntolainaan. Vastapainoksi sitten istuin himassa ja kirjoitin yömyöhään. Nukuin neljän-viiden tunnin yöunet, Tuomas Kauhanen kertoi Staralle.

– Ei siinä ollut edes aikaa kuvitella esimerkiksi seurustelua, kertoo rap-tähti ja paljastaa suhtautuneensa asioihin nuorena eri tavalla.

– Yläasteikäisenä lopetin koulun ja keskityin hölmöilemään. Parikymppisenä, kun jengi rupesi delaamaan ja joutui vankilaan, niin pohdin, että täytyisi laittaa elämäni kasaan. Tein nuorena paljon virheitä, mutta en mitään liian dramaattista.