Ashley Moore on Justin Bieberin uusi tyttöystävä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Justin Bieber on pysytellyt kuluneen vuoden aikana runsaasti lehtien otsikoissa. Hän on noussut viihdelehtien sivuille esimerkiksi erottuaan Selena Gomezista sekä huumekohujen ja liikennetörttöilyn merkeissä. Taannoin myös tähden alastonkuvat levisivät julkisuuteen.

Erostaan Selena Gomezin kanssa toipuva Justin Bieber on kuitenkin ehtinyt viettää aikaa myös kauniiden naisten kanssa. Daily Mail -lehden mukaan teinitähti on yhdistetty nykyään Ashley Moore -nimisen malliin. Pari nähtiin treffeillä esimerkiksi tiistaina 13. elokuuta Los Angelesin Beverly Hillsissä.

Ashley Moore työskentelee Nous Modeling -mallitoimiston listoilla, ja hän on poseerannut esimerkiksi bikini- ja alusvaatekuvissa. Rohkeita otoksia on nähtävissä esimerkiksi neitokaisen Instagram-sivustolla. Justin Bieberin kerrotaan tutustuneen tummaverikköön ystävänsä Lil Twistin kautta.

YouTube-videoillaan maailmanmaineeseen vuosia sitten noussut laulaja on lähiaikoina ärsyttänyt huonolla käytöksellään. Taannoin Bieber esimerkiksi kuvattiin kanadalaisen Hazelton-hotellin parvekkeella sylkemässä alhaalla olleiden faniensa päälle, The Sun -lehti kertoo. Poptähden isoäiti Diane Dale kertoi äskettäin olevansa pahoillaan lapsenlapsensa puolesta tämän kohtaaman ahdistelun vuoksi.