Mies kiinni kaksiavioisuudesta – julkaisi Facebookissa kuvia toisista häistään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kaksiavioisuus on lailla kiellettyä suurimmassa osassa länsimaita. Nyt otsikoihin on noussut tapaus, jossa eräs brittimies onnistui pitämään kahta vaimoa molempien naisten eläessä epätietoisina tämän suhdekuvioista. Mies on sittemmin jäänyt kiinni.

Sunderlandilainen Thomas Lee Hornsby ajautui ensimmäisen vaimonsa kanssa välirikkoon vuonna 2011. Tämän jälkeen mies ryhtyi suhteeseen Joanne Henderson -nimisen naisen kanssa. Daily Mail kertoo, että brittimies oli mennyt neitokaisen kanssa naimisiin tänä vuonna.

Ongelmallista tapauksessa on se, ettei 37-vuotias Hornsby missään vaiheessa ottanut avioeroa ensimmäisestä vaimostaan. Tämä saikin yllätyksekseen huomata aviomiehensä juhlineen toisia häitään katsellessaan tämän Facebook-kuvia. Oikeuden eteen tuotu mies on sittemmin tuomittu viranomaisten tahallisesta huijaamisesta kahdeksan viikon vankeusrangaistukseen. Hornsbyn toinen avioliitto on mitätöity.