Wrestling-tähti tuli kaapista: ”Olen siitä onnellinen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NBA-koripalloilija Jason Collins herätti aiemmin tänä vuonna kohua tulemalla kaapista ulos. Mies on ensimmäinen avoimesti homoseksuaali NBA-pelaaja. Nyt WWE-vapaapainiorganisaatiossa kamppaileva amerikkalainen vapaapainija Darren Young on puolestaan kohauttanut astumalla niin ikään kaapista ulos.

Darren Young paljasti seksuaalisuutensa yllättäen kohu-uutisistaan tunnetun TMZ-verkkosivuston toimittajalle. Toimittaja tivasi mieheltä Los Angelesin lentokentällä, uskooko hän, että avoimesti homoseksuaalinen vapaapainija voisi luoda uraa WWE:n riveissä.

– Ehdottomasti. Katso minua. Olen WWE-supertähti ja ollakseni rehellinen, kerron sinulle tämän: Olen homo. Ja olen siitä onnellinen, erittäin onnellinen, Darren Young paljasti.

Kyseessä on varsin suuri uutinen, sillä se tekisi Youngista ensimmäisen ison vapaapainiorganisaation listoilla kamppailevan, avoimesti homoseksuaalin urheilijan. 29-vuotias Darren Young, oikealta nimeltään Frederick Douglas Rosser, aloitti ammattimaisen vapaapainiuransa vuonna 2002. Hän solmi sopimuksen WWE:n kanssa vuonna 2009.