Sureva emäntä järjesti koiralle ihmismäiset hautajaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkieläimen menettäminen on usein todella kova paikka, ja suru jatkuu pitkään lemmikin hautaamisen jälkeen. Yleensä lemmikit haudataan varsin koruttomasti, mutta nyt Eusebio Carrasco halusi järjestää yllättäen kuolleelle Brownie-koiralleen hieman toisenlaiset hautajaiset.

Puerto Ricon Ceibassa asuva Carrasco nimittäin päätti, että hänen sekarotuinen koiransa haudataan ihmismäiseen tapaan arkussa ja varsinaisten hautajaisten yhteydessä.

Koira asetettiin kaiken lisäksi näytille kappelissa, jonne sitä suremaan saapui sankka joukko perheen ystäviä lemmikkeineen. Splash Newsin mukaan koira oli menehtynyt useita päiviä ennen hautajaisia ja se haisi jo mädäntyneelle. Hautajaiset tulivat maksamaan lähes 2.000 dollaria.