Tosielämän Kauhea kankkunen: Mies heräsi krapulassa rahtilaivan kontista!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erittäin kostean ja bilettämisen täyteisen illan jälkeen olo voi aamulla olla tavallista huterampi. Harva on herännyt krapulassa laivassa olleen kontin sisältä. Näin kävi kuitenkin kiinalaiselle Jiang Wulle, eikä mies hetkeen tiennyt lainkaan missä hän on.

Wu oli majoittunut Qingdaon kaupungissa sijaitsevaan majataloon, ja kiinalaismies oli päättänyt lähteä juhlimaan. Miehen alkoholinkäyttö lähti kuitenkin pahasti lapasesta, sillä msnNOW-sivusto uutisoi, että mies oli luullut satamassa ollutta konttia majatalokseen.

Krapulainen mies heräsi pimeästä kontista. Wulla oli onneksi mukanaan matkapuhelimensa, jolla hän pystyi soittamaan itselleen apua. Viranomaisilla oli kuitenkin ongelmia löytää miehen lukittu kontti, sillä se oli jo lastattu Los Angelesiin matkalla olleeseen laivaan tuhansien muiden konttien kanssa, Fairdfax NZ News kertoo.

Sinnikäs mies kiinnitti pelastajiensa huomion hakkaamalla kontin seinää. Wulla oli rutkasti onnea mukana, sillä jos laiva olisi ehtinyt lähteä satamasta, seuraava etappi olisi ollut Yhdysvallat. Jos mies olisi esimerkiksi nukkunut pari tuntia pidempään, hän olisi voinut jäädä konttin jumiin koko laivamatkan ajaksi.