Nolouden huippu! Paavi söi nenästä kaivamansa räkäpallon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi alkuvuoden puhutuimmista uutistapauksista oli epäilemättä paavi Benedictus XVI:n eroaminen virastaan helmikuussa ja myöhemmin uuden paavi Fracinscusin astuminen virkaan. Kirkkonsa päämiehenä Paavi on kaikkien katolilaisten esikuva, mutta aivan kaikessa häntä ei ehkä kannata matkia.

Nyt verkossa leviää nimittäin video, jossa nähdään miten Paavi sortuu alkeelliseen ja oksettavaan virheeseen. Hänet nähdään nimittäin videolla kaivamassa ensin nenäänsä ja pian sen jälkeen laittamassa nenästä löytämänsä räkäpallon suuhunsa.

Katolinen kirkko valitsi alkuvuodesta uudeksi paaviksi argentiinalaisen 76-vuotiaan Jorge Mario Bergoglion, joka tunnetaan nyt nimellä Franciscus I. Paavin menneisyyden varjot heräsivät henkiin heti hänen valitsemisensa jälkeen.