Näissä seksileluissa olisi supervoimia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marvelin kustantamassa Avengers-sarjakuvassa on joukko supersankareita, jotka tunnetaan heidän erikoisista kyvyistään ja ulkonäölle ominaisista piirteistään. Joukkoon kuuluvat muun muassa vihreä jättilläiskokoinen Hulk ja ryhmä pitkäaikainen johtaja Kapteeni Amerikka.

Kuva: Balazs Sarmai
Kuva: Balazs Sarmai

Nyt Balazs Sarmai -niminen taiteilija on hahmotellut sarjakuvahahmojen tunnetuimmille jäsenille oman dildosarjan. Seksivälineet muistuttavat esikuviaan sekä värimaailmaltaan että erikoisominaisuuksiltaan.

Mukana ovat Kapteeni Amerikan tähtimerkillä varustetun silikonivibraattorin lisäksi muun muassa Haukansilmän G-pisteen kiihotin ja Mustan Lesken klitoriskiihotin. Koko potin kuitenkin korjannee Hulkin jykevä silikonidildo, jolla on mittaa peräti 30,5 senttiä.