Rokkarileski pokasi uuden rakkaan lentokoneesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka Kurt Cobainin leskivaimo Courtney Love puolusti sekopäistä Amanda Bynesiä, joka puolestaan kiitti Lovea haukkumalla rokkarilesken maailman rumimmaksi naiseksi. Homssuisesta ulkonäöstään huolimatta rokkarileski on nyt löytänyt rinnalleen uuden miehen.

Courtney Love seurustelee nykyään miehen kanssa, jonka hän tapasi lentomatkan aikana. Villistä elämäntyylistään tunnettu Love suuteli intohimoisesti tuntematonta miestä osallistuessaan Calvin Kleinin sponsoroimiin kattobileisiin New York Cityn Downtownissa. Pariskunta lemmiskeli sohvalla samalla, kun he keskustelivat ja polttelivat tupakkaa, New York Post raportoi. Lirkuttelijat olivat tavanneet toisensa aiemmin lennolla, jolla he myös vaihtoivat yhteystietojaan.

Kurt Cobainin ja Courtney Loven tytär, Frances Bean Cobainin elämä ei ole ollut silkkaa ruusuilla tanssimista hänen vanhempiensa julkkistaustoista huolimatta. Moniongelmainen Courtney Love ei ole esimerkiksi nähnyt häntä kolmeen vuoteen, kun Frances muutti Kurt Cobainin siskon ja äidin luokse.

Courtney Love on perustanut kaksi muutakin bändiä ennen tunnetuinta Hole-yhtyettään. Ensimmäisten kokoonpanojen musiikilliset urat päättyivät tosin erimielisyyksien johdosta jo ennen varsinaisia levytyksiä. Cobainin ja Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä.