Näin Venäjällä: Kirurgi varasti heroiinia potilaansa vatsasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huumeiden kuljettamiseen käytettävät muulit tunnetusti piilottavat huumeet usein kehonsa sisään. Nyt otsikoihin on noussut eräs venäläiskirurgi, joka määrättiin leikkaamaan huumeiden kuljettajan vatsasta heroiinipaketteja. Lääkäri joutui kuitenkin yllättävään kiusaukseen.

Uutistoimisto AP kertoo, että lääkäriä syytetään nyt heroiinin varastamisesta. Kirurgin uskotaan varastaneen viisi grammaa heroiinia leikkauspöydällä olleen rikollisen vatsasta Krasnouarskissa tapahtuneessa välikohtauksessa. Huumeet löydettiin myöhemmin piilotettuina lääkärin vaatteisiin.

Kyseessä ei ole muutenkaan mikään esimerkillisin hoitoammattilainen, sillä mies oli kiinni jäämisensä hetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena. Jos lääkäri tuomitaan heroiinin varastamisesta, hän voi joutua jopa 15 vuodeksi vankilaan. Leikkauspöydälle joutuneen rikollisen kohtalosta ei ole saatu tarkempaa tietoa.