Mies yritti ostaa pilveä Twitterissä – mokalla oli ikävät seuraukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset eivät aina ymmärrä sosiaalisen median valtavaa voimaa. Kaikki mitä siellä julkaisee, jää jollain tapaa elämään internetiin ikuisiksi ajoiksi. Nyt eräs kandalainen mies yritti ostaa huumeita Twitterin avulla.

Torontolainen mekaanikko Sunith Baheerathan kirjoitti Twitteriin, voisiko joku tuoda hänelle töihin pilveä. Kyseinen twiitti kantautui myös Kanadan poliisivoimien silmiin ja he vastasivat siihen: ”Upeaa, voisimmeko mekin tulla?”.

Vaikka Baheerathan väitti, että koko twiitti oli vain vitsi, kantautui hänen pyyntönsä myös työnantajan korviin. Upproxin mukaan mies erotettiin tehtävistään. Myöhemmin Baheerathan twiittasi, että hänen mielestään on sangen omituista, että poliisit kuluttavat voimiaan pilvenpolttajiin, kun maailma on täynnä ammuskelijoita ja raiskaajia.