Miley Cyrus kosketteli itseään studiolla – seuraavaksi miestenlehden kanteen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on todellakin karistanut Hannah Montana -imagonsa ja nainen on ikuistettu viime aikoina mitä seksikkäimmissä ulkoasuissa. Ukkomiesten unelmarakastajaksikin äskettäin äänestetty Miley käväisi nyt Terry Richardsonin studiolla esittelemässä takamustaan.

Eroottisesti latautuneen valokuvasession tulokset näkyvät nyt valokuvaaja Terry Richardsonin nettisivuilla. Kuvissa Miley kourii jalkoväliään punahuulisena ja esittää shortsit jalassa twerking-tanssiaan seinää vasten. Imeskeleepä nainen jopa omaa peukaloaan, joten moni kysyykin, onko nyt tultu siihen pisteeseen, että Miley myy enemmän seksikkyydellään kuin musiikillaan?

Miley Cyrus kertoi hiljattain, että hänen kohua herättänyt, rohkea musiikkivideonsa We Can’t Stop -kappale, on paljon kesympi kuin muu netistä löytyvä materiaali. Laulajan mukaan nykylapset tietävät jo kaiken auringon alla aikuisviihteestä.