21-vuotiaan Nabillan muodot pullistelivat pienistä bikineistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uhkea realitykaunotar Nabilla Benattia tuli tunnetuksi Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta, mutta pian hänet tunnetaan parhaiten Hollywood Girls -realityohjelman kaunottarena. Ohjelman kuvauksissa neitokainen on keikistellyt ahkerasti bikineissä.

Nyt Nabilla Benattia on kuvattu keikistelemässä bikineissä yhdessä ystävänsä Shauna Sandin kanssa. 21-vuotiaan povipommin muodot eivät olleen mahtua pienten mustien bikinien sisään.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -realitysarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden.