Näin vahataan surffilauta – näyttävä bikinimalli näyttää esimerkkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Surffivideoissa nähdään yleensä vain ruskettuneita shortsipoikia tai märkäpukuisia neitokaisia. Harvemmin lautaa käsittelee herkullisilla muodoilla varustettu kaunotar. Nyt losangelesilainen malli Lorry Plasterer näyttää, kuinka surffilauta saa pintaansa kestävän vahan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bikineissä lautaa vahaileva Lorry tietää, että ennen veteen menoa kannataa kiinnittää varusteisiin erityistä tarkkuutta. Nainen esittelee oman vahaustyylinsä aurinkoisella hiekkarannalla valkoiseen yläosaan pukeutuen. Lopulta hän kirmaa lauta kainalossa rantakallioille keimailemaan.

KaloopyMedian videolla esiintyvä Lorry Plasterer on hieman tuntemattomampi nimi bikinimallien keskuudessa. 24-vuotias nainen asuu parhaillaan Kalifornian Los Angelesissa, mutta muutti sinne vasta pari vuotta sitten Indianasta. Hän on omien sanojensa mukaan työskennellyt mallina jo kymmenen vuotta.