DJ Paris Hilton ehti poseerata näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkismiljonääri Paris Hilton viettää parhaillaan aikaa Ibizalla, jossa seurapiirikaunotar tekee bilettämisen ja rantaelämän viettämisen ohella myös DJ-keikkoja. Vastikään uutisoimme tähden ottaneen mukaansa matkatavaroitaa 19 laukullisen verran.

Paris Hilton siis työskentelee paikallisen Amnesia Ibiza -klubin viikottaisissa Foam & Diamonds -vaahtobileissä, joissa hän soittaa levyjä. Perijättärellä on kuitenkin ollut aurinkosaarella myös runsaasti vapaa-aikaa, sillä hän on jakanut ahkeraan tahtiin myös aurinkoisia bikinikuvia itsestään Instagram-tilillään.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.