Lady Gaga floppaamassa – suuseksiä singlen ostajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkaisi aiemmin tällä viikolla uuden Applause-nimisen singlensä, joka oli pitkään odotettu paluusingle ja ensimmäinen lohkaisu uudelta albumilta. Yllättäen kappaleen levymyynti alkoi laskea jo parin päivän jälkeen, ja nyt fanit ovat ryhtyneet uskomattomiin toimiin.

Normaalisti Lady Gagan single olisi noussut listaykköseksi jopa viikkokausiksi, mutta nyt kävin aivan toisin. Siksi Lady Gaga on luvannut palkita useampia kappaleita ostavat faninsa. Myös Fanit haluavat Applausen menestyvän aikaisempien hittien tavoin, ja nyt fanit ovat luvanneet tarjota suuseksiä singlen ostajille. Tällaisia ilmoituksia löytyy Craigslist-palvelusta.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

– Tarjoan suihinoton, joka saa sinut gagaamaan, mikäli näytät minulle todisteen, että olet ostanut Lady Gagan uuden singlen iTunesista, ilmoituksessa kerrotaan.

Asiasta uutisoineen Examiner-julkaisun mukaan vastaavia ilmoituksia on verkossa jo vähintään 50 kappaletta. Varsinaiseen aktiin saakka edenneistä tapauksista ei ole varmuutta.