Popkaunottaren uusi aluevaltaus – julkaisee oman romaaninsa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos lomaili taannoin Ibizalla, jossa hän piti hauskaa useissa juhlissa yhdessä seurueensa kanssa. 24-vuotias poppari ei harmitellut tulevaa oikeudenkäyntiä ja huumesyytettään, vaan hän otti lomastaan ilon irti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt The Sun -lehti kertoo laulajattaren tekevän uutta uravaltausta. Tulisa on ryhtynyt kirjailijaksi ensimmäisen romaaninsa myötä. Kirja on saanut nimekseen Sky.

Lehden mukaan kirja kertoo lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Kirjan julkaisevan Headline-kustantamon mukaan neidon romaania on ”mahdotonta laskea alas”.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun laulajakaunotar siirtyy musiikkimaailmasta kirjallisuuden pariin. Neitokaisen yhtye N-Dubz on vuonna 2010 julkaissut N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös julkaissut Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.