Justin Bieber teki hyväntekeväisyyden ennätyksen – antoi pikkutytölle ensisuudelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen popsensaatio Justin Bieber viihtyy nykyään otsikoissa runsaasti myös musiikkiinsa liittymättömien seikkailujen myötä. Laulajan erinäiset sikailut ovat saaneet monet julkkikset kertomaan tälle, että rauhoittuminen voisi olla hyvä idea. Nyt Bieber on saanut myös hyvää julkisuutta.

Laulajatähti on nimittäin rikkonut Make-A-Wish -säätiön ennätyksen. Tuottoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö toteuttaa sairaiden lasten toiveita. Bieber on nyt ensimmäinen artisti, joka on toteuttanut 200 toivetta säätiön kautta, E! Online -sivusto uutisoi.

200. toive meni rikki kahdeksanvuotiaan Annalusha Brown-Rafananin kohdalla. Pikkutyttö kärsii hengenvaarallisesta maksasairaudesta, ja neitokaisen äiti Contrina Brown kertoo Bieberin tekevän tytön onnelliseksi kaiken sairauteen liittyvän keskellä. Annalusha toivoi säätiön kautta tapaamista idolinsa kanssa. Neitokainen käytti tapaamisensa laulajatähden kanssa erilaisten kysymysten esittämiseen.