Känniääliö pääsi putkasta – varasti ambulanssin kotimatkalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun poliisi passittaa kansalaisen raikuli-illan jälkeen putkaan, luulisi, että kotiin mennään seuraavana päivänä nöyrin mielin ja tekoja katuen. Helpoiten kotimatkan taittaisi esimerkiksi bussilla, taksilla tai kaverin kyydillä.

Kaikki eivät vain valitettavasti osaa ajatella asioita yhtä järkevästi. Cesar Garcialla venähti viime viikonlopun juhlinta siihen malliin, että mies pidätettiin sunnuntaina paikallisesta ruokakaupasta. Hän oli juonut arizonalaisessa kaupassa olutta ilman, että olisi ostanut juomia itselleen.

Poliisi toimitti 33-vuotiaan miehen putkaan. Kun Cesar pääsi poliisilaitokselta ulos, näki hän ulkona tyhjän ambulanssin. Daily Mailin mukaan mies ei ilmeisesti tahtonut kävellä kotiin, vaan päätti suorittaa matkan hälytysajoneuvolla. Cesar varasti ambulanssin ja ajoi kotiinsa.

Poliisit yrittivät pysäyttää GPS-signaalin avulla paikantamaansa pelastusajoneuvoa, mutta saivat Cesarin kiinni vasta kotipihalla. Hänet passitettiin uudestaan putkaan, ja nyt miestä odottaa pitkä liuta syytteitä aina autovarkaudesta virkavallan vastustamiseen ja rattijuopumukseen saakka.